dinsdag 1 juli 2014

TOTO 13

Weekdeals (728x90)

Speluitleg TOTO 13

Voor Toto-13 stelt Toto iedere week een programma samen van 13 topwedstrijden. De uitdaging voor jou is om van alle 13 wedstrijden te voorspellen wie er na 90 minuten officiele speeltijd wint. Dat doe je door per wedstrijd te kiezen voor een 1 (winst voor de thuisploeg), een 2 (winst voor de uitploeg) of een 3 (gelijkspel). Heb je alle wedstrijden goed voorspeld? Dan pak je de Jackpot van € 10.000 of meer!Je kunt bij Toto-13 ook kiezen om de systeemvariant te spelen. Dat betekent dat je bij wedstrijden waarvan je niet 100% overtuigd bent wie er wint, meerdere resultaten tegelijk kunt voorspellen. Bij een 2-kans zet je 2 kruisjes per wedstrijd. Je voorspelt bijvoorbeeld dat het thuisteam wint of gelijkspeelt. Bij een 3-kans zet je drie kruisjes per wedstrijd. Deze wedstrijd voorspel je dus altijd goed! Boven het wedstrijdoverzicht zie je een schema met de varianten die je kunt spelen.Klik op ‘Voorbeschouwing’ voor het laatste nieuws over de wedstrijden en beide elftallen.De Jackpot start op € 10.000 en loopt steeds op wanneer deze niet gewonnen is. Zo kan de Jackpot oplopen tot wel € 100.000. Ook bij 12 of 11 juist voorspelde wedstrijden win je een geldprijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal winnende voorspellingen.
Voor elke voorspelling geldt
  •    13 goed is de Jackpot
  •    12 goed is de 2e prijs
  •    11 goed is de 3e prijs



TOTO 13 is de moeilijkste vorm van TOTO, de kans dat je daadwerkelijk wint is ontzettend klein, maar met een jackpot van 10 duizend euro is het misschien toch de moeite waard om mee te spelen, het kost immers maar een euro. Bovendien is het leuk om te zien hoe veel je er goed voorspelt en om te proberen om het de volgende keer beter te doen en misschien 1 of 2 wedstrijden meer goed te voorspellen. Het is trouwens helemaal niet onmogelijk om TOTO 13 te winnen, de TOTO 13 wordt regelmatig gewonnen! De hoogste Totojackpot ooit uitgekeerd was ruim 243.000 euro. Deze viel in maart 2013.



Samenatting: Voorspel van 13 wedstrijden wie er wint. Voorspel van de 13 wedstrijden of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2). Wanneer je alle wedstrijden goed voorspelt win je de Jackpot van € 10.000 of meer!






Nieuws over TOTO 13



Een 43-jarige man uit Nijmegen mag zich met recht een kenner op voetbal gebied noemen, want bij het spel Toto-13 had hij alle dertien wedstrijden goed voorspeld.

Net als de meeste spelers van Toto is ook deze winnaar vroeger een fanatieke voetballer geweest. Hij speelt nu niet meer op het veld, maar nog wel met enige regelmaat Toto.  Zijn uitdaging is om de Toto-13 Jackpot te winnen. Hij heeft eerder al wel eens tien of elf wedstrijden goed voorspeld, maar nimmer had hij zoveel geluk als deze keer.

"Ik let goed op de manier hoe in eerdere wedstrijden gespeeld is door bepaalde teams en observeer hoe de spelers daarin uitblinken" aldus een gelukkige winnaar. "Het systeemspel van Toto-13 daagt mij uit om op meerdere manieren na te denken over de wedstrijden. Maar de wetenschap dat je al twaalf uitslagen goed hebt en dat je dan moeten wachten totdat de laatste uitslag bekent wordt maakt het spel dubbel spannend!"


Bron: De Lotto




      ______________________

Geen opmerkingen:

Een reactie posten