dinsdag 1 juli 2014

TOTO handicapwedstrijden

Weekdeals (728x90)
Speluitleg handicapwedstrijden

Bij handicapwedstrijden krijgt 1 van beide ploegen een doelpunt voorsprong toegekend. Dit doelpunt wordt opgeteld bij het te voorspellen eindresultaat. Als er bij een wedstrijd achter een van beide teams +1 staat is dit een handicapwedstrijd.
Voorbeeld:
  • Ajax - FC Volendam (+1)
  • Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 1-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd een thuiswinst.Voor de handicapwedstrijd geldt de werkelijke uitslag + de handicap: 1-0 + 0-1 = 1-1. Een gelijkspel dus.
  • Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 0-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd een gelijkspel. Voor de handicapwedstrijd geldt de werkelijke uitslag + de handicap: 0-0 + 0-1 = 0-1. Een uitwinst dus.
  • Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 2-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd en de handicap wedstrijd een thuiswinst (2-0 + 0-1 = 2-1).
De reguliere wedstrijd en de handicapwedstrijd die hierbij hoort kunnen NIET binnen 1 weddenschap gecombineerd worden. Verschillende handicapwedstrijden kunnen wel met elkaar gecombineerd worden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten